Solsona

Notícia

Nova incorporació a la lista de candidats i s'ocuparà de l'àrea de la gestió de les finances municipals

té 58 anys i ha treballat durant 42 anys al sector bancari, els darrers 22 anys dels quals com a director d’una sucursal bancària de la ciutat. Vinculat des de ben jove al teixit associatiu de Solsona, ha format part de l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, el Centre Excursionista del Solsonès, Justícia i Pau, Volem Feina, el Centre d’Atenció a les Toxicomanies i la Confraria de la Mare de Déu del Claustre, entre d’altres.

Segons ha manifestat David Rodríguez, “el Ramon és la persona perfecta per a ocupar la vacant que, en una àrea tan important per al consistori com és la gestió de les finances municipals, ens deixa el Salvi Nofrarias. La seva experiència professional, la seva disponibilitat personal i laboral, el seu coneixement i estima de la ciutat i la seva il·lusió i voluntat de dedicar el seu temps al servei de Solsona, fan que sigui una persona idònia per a assumir les responsabilitats que comporta la gestió municipal en l’àmbit dels comptes de l’Ajuntament, així com també en altres àrees”.

Pel que fa a la seva incorporació a la candidatura d’ERC ha destacat que ho fa per què “des de la meva professió vaig poder seguir l’evolució econòmica de l’Ajuntament, i m’ha agradat la seriositat, el rigor i la transparència dels comptes municipals que ha gestionat l’actual equip de govern