Solsona

Notícia

Nou membre de la llista d’ERC a Solsona, Serà la proposta de la candidatura republicana per a suplir la baixa en l’àrea de Medi Ambient de l’actual regidora Judit Cardona.

Té 52 anys i és delineant de professió. Vinculat al teixit associatiu de la ciutat, és soci del Centre Excursionista del Solsonès, del qual n'ha estat el president fins ben poc. També és soci fundador dels Castellers de Solsona on ha ocupat diversos càrrecs, adherit a l’Assemblea Nacional Catalana i soci de Creu Roja.

Segons ha manifestat David Rodríguez, “l’Antoni Carralero és una persona en la que fa anys que penso que seria molt adequada per a gestionar una àrea prou important de l’Ajuntament com és la de Medi Ambient. Cal tenir en compte que és una regidoria que gestiona un alt pressupost, per això cal que el regidor que se n’ocupi sigui una persona rigorosa, que tingui una gran capacitat d’organització i, sobretot, una indiscutible sensibilitat mediambiental. El Toni reuneix molt bé aquestes qualitats. Per tot això estic especialment satisfet de la seva incorporació al projecte d’ERC de Solsona”