Solsona

Notícia

Milers de gràcies

Milers de gràcies
 
Quan beguis aigua, recorda la font (proverbi xinès)
 
Als prop de quatre mil solsonins i solsonines que van anar a votar el diumenge, gràcies per la participació. Sense el vostre gest res del que fem no tindria sentit. L’essència de la democràcia consisteix en això, en manifestar allò que cadascun de nosaltres creu que és el millor per a la nostra ciutat.

Concediu-me, però, que dediqui un especial agraïment a les 1.877 persones que ens van fer confiança. És un suport molt gran i, com a tal, exigeix una gran responsabilitat. Reclamàvem un govern fort per a poder tirar endavant un munt de projectes que tenim per a Solsona. I, per tant, aquest suport ens dóna força i ànims per a dur-los a terme, i ens obliga a gestionar el resultat amb responsabilitat, com deia, però també amb humilitat i generositat.

El bon resultat obtingut per ERC ens força a ser humils i ens encoratja a continuar la tasca realitzada aquests anys. Com deia en el discurs de cloenda de campanya, nosaltres no entenem la democràcia com una dictadura de la majoria: som conscients que no hi ha res més democràtic que l’entesa i, per això mateix, cercarem el màxim de consensos possibles en l’acció de govern. En un ajuntament com el nostre hi ha molta feina a fer, i quants més braços siguem capaços de sumar a l’hora de treballar per Solsona, més farem en benefici dels nostres conciutadans.

L’èxit que avui celebrem és fruit, en gran part, de la dedicació de l’equip de persones que ens han acompanyat els darrers anys en l’acció de govern. Especialment, en plau agrair als regidors de govern sortints la seva implicació en els afers públics i la seva estimació a la ciutat, concretament, al Salvi Nofrarias, la Maria Tripiana, la Judit Cardona i l’Encarna Tarifa.

Ara, però, cal mirar cap al futur. Som a les portes d’un gran salt cap endavant com a ciutat i com a comarca. Us emplaço a tots a fer-lo junts a partir d’avui. Moltes gràcies!

 
David Rodríguez i González
Alcalde electe de Solsona per ERC