Solsona

Qui som

David Rodríguez és, primer de tot, una persona que coneix la seva ciutat i les necessitats que tenen els seus habitants.

Després de 8 anys a l'Ajuntament, primer com a regidor i després com a alcalde, el David ha sabut estar al costat dels solsonins i solsonines perquè sempre ha tingut clar que només es pot fer una bona gestió de la ciutat escoltant a les persones que hi viuen. Encara que li ha tocat governar en un els pitjors moments, la bona gestió econòmica del seu equip que encapçala ha permès que s'hagi pogut fer molta feina. S'han mantingut tots els serveis municipals, fins i tot s'han ampliat, i 'shan fet una gran quantitat de petites obres, i d'altres no tan petites, per garantir la qualitat de vida del municipi.

Però, com a bon gestor, el David també ha potenciat la planificació de la Solsona del futur. S'han encarregat projectes de llarg abast que han de repercutir en una ciutat com la que tots volem i que, precisament per aquesta feina feta es podran anar consolidant  en els propers anys.
Imatge