Taradell

Notícia

Trobada per encarar els pròxims mesos

Aquest dijous 16 de febrer des d'ERC Taradell vam celebrar una reunió oberta amb la població de Taradell per encarar el referèndum i per tractar diferents temes municipals.

Sobre el tema municipal el portaveu d'ERC Salvador Clot va fer un resum de com anava la legislatura, tot ressaltant la proposta dels pressupostos participatius, que finalment serà possible portar-la a terme a causa de l'entesa amb l'equip de govern.

Sobre temes nacionals Jordi Freixas va parlar sobretot de la campanya 'La República que Farem', que està encarada a la construcció del nou país. Aquesta s'estructura en diferents tipologies de trobades, moltes d'elles amb un marcat caire sectorial, que es faran entre l'octubre i l'abril arreu del territori català. Els actes aprofundeixen en cinc eixos clau per la construcció de la República: Economia i Treball; Ciutadania i Benestar; Cultura i Educació; Territori i Medi Ambient i Política Internacional. Tots els ciutadans també poden fer les seves aportacions a través del portal web 'www.larepublicaquefarem.cat'

Finalment Lluís Pujades, secretari d'Organització de la formació, va parlar sobre els pròxims actes i accions municipals que ERC Taradell durà a terme properament.