Tarragona

Notícia

‘Amb un 0,1% del pressupost operatiu dels Jocs podríem concedir 38.000 euros en beques esportives’

ERC-MES-MDC presentarà en el proper plenari una moció sobre ajuts per a la pràctica esportiva
ERC-MES-MDC vol que se subvencioni l’activitat esportiva a aquells tarragonins d’entre 6 i 16 anys que, per qüestions de rendes familiars insuficients, no puguin accedir a aquesta pràctica. La consellera Mònica Alabart, portaveu adjunta del grup municipal, destaca que ‘l’esport és un complement fonamental per als joves en la seva formació ja que fomenta l’educació en valors, la cohesió social i els hàbits saludables’.
La proposta del grup municipal és destinar un import mínim de 38.000 euros a aquestes beques, o el que és el mateix, un 0.1 per cent del pressupost operatiu dels Jocs del Mediterrani. Per a Mònica Alabart ‘no s’entendria que la moció no s’acceptés. L’equip de govern ha assegurat en diverses ocasions que aposten pel foment de la pràctica esportiva. És qüestió de voluntat política que la nostra proposta tiri endavant’.


ERC-MES-MDC demanarà amb la seva moció que aquestes subvencions es comencin a atorgar al llarg del curs escolar 2015-2016. La moció explicita també aquests ajuts s’haurien d’atorgar en funció de les rendes econòmiques familiars i seguint els criteris establerts pels serveis socials de la ciutat.