Tarragona

Notícia

ERC-MES-MDC demana millores en la seguretat viària al tram conegut com el Camí del Llorito

Una moció dels republicans instarà al Ministeri de Foment a realitzar obres i senyalitzacions per tal d’augmentar la seguretat del trànsit


ERC-MES-MDC vol que el Ministeri de Foment realitzi les accions necessàries per tal de millorar la seguretat viària en el tram de carretera que enllaça l’autovia A-7 i la carretera N-340 a l’alçada de la rotonda de la Savinosa. Aquest tram, conegut com el Camí del Llorito, presenta una alta densitat de transit i compta amb diversos accessos des de camins secundaris que estan mal senyalitzats i tenen poca visibilitat. El tram en qüestió presenta un cert grau de sinistralitat i és especialment perillós en el seu recorregut descendent.


Malgrat la limitació de velocitat de la zona, fixada en 60 km/h, la percepció de molts usuaris sobre aquest tram és d’inseguretat. ‘Diversos conductors que transiten habitualment per aquest indret ens han transmès la seva preocupació per la manca de senyalització en els revolts i la mala visibilitat en algunes de les incorporacions’ explica el conseller Jordi Fortuny, qui recorda que ‘el passat 30 de setembre vam haver de lamentar en aquest tram un accident mortal que va costar la vida a dues persones’.


Per tot això, el grup municipal d’ERC-MES-MDC presentarà una moció en el proper plenari per tal d’instar el Ministeri de Foment, titular d’aquest tram de carretera, a realitzar les actuacions necessàries per millorar-ne la seguretat. La mateixa moció insta el propi Ajuntament a prendre les mesures preventives que estiguin al seu abast encaminades a garantir la seguretat d’aquest tram.