Tarragona

Notícia

ERC-MES-MDC vol un aparcament provisional a la zona esportiva de la Ciutat Residencial

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Insten l’Ajuntament a iniciar els tràmits amb la Generalitat per donar solució a la manca d’aparcament de la Platja Llarga

ERC-MES-MDC insta l’Ajuntament de Tarragona a iniciar els tràmits amb la Generalitat de Catalunya per poder habilitar un aparcament provisional pels usuaris de la platja Llarga a la zona esportiva de la Ciutat Residencial. ‘Ja fa un any que es va eliminar bona part de l’espai per aparcar a la Platja Llarga i encara no s’ha trobat cap alternativa d’aparcament. S’apropa el bon temps i no volem que es repeteixi el caos de vehicles a la Llarga que es va viure l’estiu passat’, explica el portaveu d’ERC, Pau Ricomà. El republicà afegeix que ‘ens consta que hi ha bona predisposició per part de la Generalitat per cedir aquest espai provisionalment i no entenem que l’equip de govern encara no hagi posat fil a l’agulla per fer-ho possible. Aquesta seria una bona alternativa mentre s'estudia una solució definitiva’.
Des d’ERC-MES-MDC valoren positivament les intervencions mediambientals que s’han dut a terme a la Platja Llarga, però lamenten que l’equip de govern no cerqui alternatives pel cas concret de l’aparcament. ‘Fomentar l’ús de la bicicleta i el transport públic és important però no resol el problema. L’any passat ja vam alertar del risc de prendre decisions sense tenir en compte les conseqüències i planificar alternatives.’ En aquest sentit, els republicans recorden que a principis d’abril de l’any passat van promoure una trobada entre entitats de la Platja Llarga i els diversos grups polítics de l’Ajuntament per abordar possibles alternatives. ‘Ha passat un any i l’escenari és el mateix. No sabem a què espera l’equip de govern per afrontar un problema que és evident que es repetirà, conclou Pau Ricomà.