Tarragona

Notícia

ERC-MES-MDC demana a Begoña Floria que justifiqui la seva assistència al congrés GSW i el benefici que va aportar a l’EMT

El conseller d’ERC-MES-MDC Jordi Fortuny reclama a Begoña Floria que expliqui què va motivar la seva participació al congrés Global Summit of Women fins a dues ocasions, a París i a Varsòvia, en els darrers anys. El representant d’ERC al consell d’administració de l’EMT ha enviat una carta a la presidenta de l’empresa demanant diverses explicacions que espera que es donin en el marc del consell que se celebra aquest dijous. ‘En l’informe elaborat per la Unitat de Control d’Empreses de l’Ajuntament sobre l’ús de la targeta de crèdit de l’EMT no consta la motivació justificativa de l’assistència de Floria al Congrés’, explica Fortuny qui afegeix que ‘les despeses carregades a la targeta per aquest congrés superen els 3000 euros i volem que s’esclareixi quin retorn va tenir per l’empresa la participació de Floria al GSW’.
 
El conseller republicà afirma que ‘participar en reunions i congressos no té res de reprovable però qui n’ha de treure benefici és qui paga. Encara esperem que la senyora Begoña Floria ens expliqui quin benefici n’ha obtingut l’EMT de la participació en aquests esdeveniments’. Fortuny lamenta que l’informe que es va lliurar als membres del consell no ha servit per esclarir aquest aspecte i recorda que ‘el consell d’administració desconeixia aquesta activitat de la presidenta’.
 
En la carta que s’ha fet arribar a la presidenta, Jordi Fortuny demana conèixer les activitats i conferències a que va assistir Floria així como els contactes i reunions realitzats en el marc del congrés. En la missiva demana també a la presidenta de l’EMT que faci una valoració de l’aprofitament i el retorn que ha tingut per l’empresa la seva assistència al GSW i una relació de les despeses addicionals a les reflectides en la targeta de crèdit que s’hagin computat a l’Empresa Municipal de Transports.