Tarragona

Notícia

ERC demana a Ballesteros que faci fora del govern el partit més corrupte d'Europa

ERC demana a Ballesteros que faci fora el PP del govern de Tarragona després que s’hagi fet pública la sentència del cas Gürtel que condemna els populars per corrupció. ‘El PSC no pot mantenir el PP al govern de la ciutat després de la sentència. No podem tenir Tarragona en mans del partit més corrupte d’Europa’, afirma el portaveu d’ERC Pau Ricomà.
 
El portaveu d’ERC demana a Ballesteros ‘coherència amb el que s’està vivint al Congrés on el PSOE ha registrat una moció de censura en contra del PP. Si pels socialistes el Partit Popular no és digne de governar a Madrid, per què ho ha de ser per governar Tarragona?’. Pau Ricomà adverteix l’alcalde que ‘la comoditat del PSC amb el pacte actual no pot passar per sobre del dany per la imatge de Tarragona que suposa mantenir el PP al govern’.
 
Per tot això, Ricomà insta l’alcalde de Tarragona a trencar el pacte amb el PP de forma immediata i a buscar acords puntuals en els temes de ciutat durant el que queda de legislatura. ‘Si Ballesteros trenca el pacte amb el PP, tindrà l’oportunitat de fer un esforç de diàleg real amb l’oposició que beneficiaria molt la ciutat i els tarragonins’. Ricomà afegeix que ‘l’alcalde trobarà suports puntuals en tots aquells temes en què es prioritzin els interessos dels tarragonins. Per ERC no quedarà. Ho vam demostrar el darrer ple, votant a favor d’un paquet d’inversions arreu de la ciutat per valor de 7 milions d’euros que necessitava el nostre vot per tirar endavant’.