Tarragona

Notícia

ERC exigeix mesures urgents per acabar amb els atropellaments a Francesc Macià

Francesc Macià Tarragona
Francesc Macià Tarragona
El portaveu d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, exigeix al govern del PSC-PP mesures immediates i urgents per garantir la seguretat dels vianants a la Rambla Francesc Macià. ‘No ens podem permetre ni un sol atropellament més a la Rambla Francesc Macià’, reclama Ricomà qui lamenta que ‘en les darreres setmanes hem tingut dos casos nous d’atropellaments amb el resultat d’una dona morta i un altre en que va morir un gos d’una veïna’.

Des d’ERC demanen que s’apliquin amb urgència mesures per evitar que els vehicles circulin a gran velocitat per la zona. ‘Les mesures per garantir la seguretat dels vianants podrien anar des de la instal·lació de passos de vianants elevats a l’entrada de la rotonda i al llarg de tota la Rambla en els dos sentits o la instal·lació d’algun semàfor’, explica Ricomà. En aquest sentit, el portaveu d’ERC remarca que aquesta petició la fan també des de l’associació de Veïns Parc del Francolí i insta l’alcalde que atengui les seves demandes.

Els republicans presentaran aquesta petició al final del plenari de demà divendres al torn de precs a l’alcalde. ‘Les mesures que s’han pres fins ara han estat la instal·lació de panells que alerten dels passos de vianants, però s’ha demostrat que són insuficients’, assegura Ricomà. ‘És un tema prou seriós com per buscar la millor solució immediatament’, conclou el republicà.