Tarragona

Notícia

ERC denuncia que no acceptar el pagament en efectiu als recintes del Museu d’Història vulnera els drets dels consumidors

El portaveu d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, lamenta que el govern de Ballesteros hagi decidit suprimir l’opció de pagar en efectiu als recintes del Museu d’Història com l’amfiteatre romà o el circ. ‘No acceptar pagaments en efectiu als recintes del Museu d’Història vulnera els drets dels consumidors, i així ho indica l’Agència Catalana del Consum’, assegura el líder d’ERC a Tarragona.
 
Des del grup republicà es mostren sorpresos per una decisió que es va fer pública a la web de l’ajuntament la passada setmana i que era desconeguda pels grups de l’oposició. ‘Divendres vam entrar a registre una sol·licitud d’informació adreçada a l’alcalde per conèixer quins motius l’han portat a adoptar aquesta mesura’, relata Ricomà.
 
El portaveu dels republicans explica que ‘veiem amb preocupació com es produeix un nou capítol incomprensible en l’àmbit de la gestió del patrimoni històric a Tarragona, que se suma a altres fets com el recent acomiadament dels treballadors del museu’.