Tarragona

Notícia

ERC acusa el govern de PSC i PP de males pràctiques en la continuació del servei de retirada de vehicles a Tarragona

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
El grup municipal d’ERC denuncia el desgavell en la continuació del servei de retirada i immobilització de vehicles a Tarragona que gestiona una empresa privada. ‘Després que s’hagin esgotat els 4 anys de contracte i els 2 de pròrroga amb aquesta empresa, l’ajuntament aprova ara una continuació del servei de fins a 9 mesos contradient la llei de Contractes del Servei Públic’, explica el portaveu d’ERC Pau Ricomà.

El candidat d’ERC a l’alcaldia lamenta que ‘aquesta és una manera de procedir habitual de l’equip de govern del PSC i el PP, que esgota contractes municipals sense preveure una nova licitació obligant l’ajuntament a aprovar a corre cuita la continuació de serveis que no poden quedar descoberts’.

Ricomà recrimina que ‘es dona continuïtat a contractes com el del servei de la grua municipal que costen més de 600.000 euros l’any incomplint el que indica la normativa vigent en contractació pública’. L’alcaldable d’ERC afirma també que ‘des d’ERC considerem que aquest servei es podria gestionar de forma municipal, sense necessitat d’externalitzar-lo i pagar sobrecostos a un tercer per una feina que podríem assumir perfectament des de l’ajuntament’.

En aquest sentit, des d’ERC remarquen que ‘la necessitat de posar ordre en els contractes de serveis municipals es fa evident amb la mala gestió que estan duent a terme PP i PSC’. Els republicans afirmen que ‘el govern de Tarragona ens té massa acostumats a no fer cap tipus de seguiment del compliment dels contractes i a procedir de forma sistemàtica amb pròrrogues automàtiques i continuacions de servei’. Ricomà conclou denunciant ‘la desídia amb que actua el govern, una manera de fer ineficient que costa molts diners al tarragonins’.