Tàrrega

Notícia

Comunicat ERC-MES-AM

Avui hem fet palès allò que la ciutadania ens reclamava, un govern de canvi i progressista per a Tàrrega. El cartipàs de la ciutat ha estat modificat amb l’entrada del PSC al govern per garantir-ne l’estabilitat a la ciutat i així poder donar resposta a les necessitats dels targarins i targarines.

Cal recordar que les forces progressistes, a Tàrrega, van assolir 3.073 vots a favor d’un canvi que van dur a investir a l’Alba Pijuan i Vallverdú com a alcaldessa de la nostra ciutat, 1.267 vots més comparat amb la força més votada, Junts per Tàrrega, el qual no va assolir cap suport per a formar govern. Després del primer mig any de govern progressista i republicà, esperonats per la bona feina feta, considerem que cal fer una aposta per a l’estabilitat, per a resoldre les diferents problemàtiques que planteja la tasca al capdavant de l’Ajuntament de Tàrrega i pobles.

Per acabar, volem recordar a la ciutadania que al capdavant del govern hi ha una alcaldessa independentista, republicana i d’esquerres amb la convicció d’avançar el camí cap a la República catalana des de la nostra ciutat.