Tàrrega

Notícia

ERC Tàrrega celebra la primera assemblea de la nova executiva local

La secció local d’Esquerra Republicana de Tàrrega ha celebrat la primera assemblea de la nova executiva encapçalada per José Luis Marín. El passat mes de desembre, Marín, agafà el relleu de la senadora, i fins llavors presidenta, Sara Bailac. Aquesta vegada, l'assemblea s'ha celebrat de forma telemàtica a causa de la situació actual que vivim. 

L'executiva ha transmès la necessitat de "crear dues noves secretaries que són d'extrema urgència" com: la secretaria de Transició Ecològica i la secretaria de Ciutadania. Posteriorment, s'ha repassat i s'ha valorat els primers mesos de la nova executiva local. També s'ha presentat i, posteriorment, s'ha aprovat per unanimitat, la nova secretaria de Transició Ecològica que s'incorpora a l'executiva local.

Aquesta la portarà el mateix Marín i que ha dit sentir-se "molt motivat i amb moltes ganes de treballar per així posar el seu granet de sorra, juntament amb la resta de l'equip, per treballar per a una ciutat i pobles més sostenibles, per aturar el canvi climàtic, amb una política mediambiental adaptada als nous temps, per evitar el despoblament rural, fomentar l'energia renovable i ajudar a la nostra pagesia." Finalment, celebrem que la Míriam Paredes hagi fet un pas endavant per dirigir la nova secretaria de Ciutadania i entrar a l'executiva local. 

Per altra banda l’alcaldessa, Alba Pijuan, i els regidors han fet, també, un balanç molt positiu del primer any de mandat, han compartit amb la militància tota la gestió de la pandèmia de la COVID-19 i els principals projectes que estan duent a terme. A més, Pijuan, assegura que "a mesura que hi ha la represa a la nova normalitat, tots els projectes que han quedat posposats a causa de la pandèmia, tornen a iniciar-se com: les obres al Carrer de Jacint Verdaguer, les accions per al proper 28-J..."

La propera assemblea tindrà lloc el desembre del 2020.