Tàrrega

Notícia

Xavier Castellana: "La gent vol votar i nosaltres ho garantirem"

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Tàrrega ha continuat aquest dilluns donant a conèixer els motius pel Sí al referèndum de l'1 d'octubre en el marc de la campanya "Construir una nova república" al mecat setmanal dela capital urgellenca. El senador republicà Xavier Castellana ha assegurat avui a la parada informativa que "la gent vol votar i nosaltres ho garantirem". Castellana ha valorat que "hi ha mitjans de comunicació, poders fàctics, alguns partits polítics, l'Estat espanyol, entre altres, que volen impedir que votem" però ha exposat que "nosaltres garantirem que es pugui votar, tant els que donaran suport al Sí, com els que votaran que no".

La diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Montserrat Fornells, ha exposat que "la gent passa per la parada a informar-se, a demanar més informació sobre el referèndum del proper 1 d'octubre" i ha recalcat que "la gent ens demana que no aflueixem i no ho pensem fer". Fornells ha valorat positivament l'acció informativa en el marc d'un "mercat molt concorregut".

En aquesta ocasió, els republicans han aprofitat per convidar la ciutadania a participar a l'acte del proper dimecres 19 de juliol "Garanties per la democràcia" organitzat per Tàrrega per la Independència - Assemblea Nacional Catalana on el diputat de Junts pel Sí, Bernat Solé, presentarà les garanties de la Llei del Referèndum. L'acte en què també col·laboren Òmnium Cultural Segarra-Urgell, AMI - Associació de Municipis per la Independència i l'Ajuntament de Tàrrega tindrà lloc a les 19:30 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Els independentistes tenen previst realitzar diverses accions a la ciutat de Tàrrega entre les que destaquen les parades informatives al mercat setmanal com ha estat el cas d'aquest dilluns on han participat membres de la secció local del partit acompanyats per la diputada al Parlament, Montserrat Fornells, i el senador Xavier Castellana, i altres càrrecs locals com el portaveu d'ERC-MES a l'Ajuntament de Tàrrega, Jaume Folguera. Des d'ERC Tàrrega han fet una crida a la ciutadania a implicar-se en les accions que el partit té previstes per les properes setmanes inscrivint-se com a voluntaris a través del correu tarrega@esquerra.cat o mitjançant les xarxes socials de la formació a Tàrrega.