Tàrrega

Butlletins digitals

La Ciutat - Butlletí electrònic Desembre

Expressem el nostre condol per la mort del company Tomàs Pujol i Castells i repassem el seu llegat polític durant la seva etapa com a regidor. També repassem les activitats de novembre: l'assemblea oberta de les JERC i l'acte sobre participació ciutadana. 

Llegeix
La Ciutat - Butlletí electrònic Novembre

Tàrrega incorporarà rètols "municipi per la independència" a les entrades a la ciutat. Sense oblidar d'on venim, retem homenatge a Lluís Companys, i mirem endavant plantejant-nos com volem que sigui la República i la Tàrrega que farem.

Llegeix
La Ciutat - Butlletí electrònic Octubre

Comencem el curs polític commemorant la Diada Nacional de Catalunya i passant revista a alguns temes municipals que han quedat encallats.

Llegeix
La Ciutat - Butlletí electrònic Estiu

Repassem el més destacat de l'estiu: recordem el compromís de l'equip de govern per baixar la quota de les llars d'infants si l'any tanca amb superàvit, destaquem les aportacions d'ERC als darrers plens del Consell Comarcal de l'Urgell i repassem el que va donar de sí la campanya del 26J a Tàrrega.

Llegeix
La Ciutat - Butlletí electrònic Juny

Després d'un any de les eleccions municipals, valorem la feina feta durant aquest primer any on hem pogut fer moltes propostes i treballar diversos temes. També valorem les mocions aprovades al Ple del mes de maig i recordem les reivindicacions sobre la variant de la C-14 i els plans de Conill.

Llegeix
La Ciutat - Butlletí electrònic Maig

Fem un repàs de dos temes que van sortir al Ple: la piscina coberta i el dret a l'habitatge. També valorem la diada de Sant Jordi, on alguna entitat no va rebre el permís de l'Ajuntament per posar una parada i valorem si a Tàrrega és necessària la figura d'un Síndic de Greuges Local.

Llegeix