Teià

Notícia

Esquerra Teià escull cap de llista el proper dijous dia 3 de desembre

L’actual regidora i secretària de política municipal local, Emma Peiró, és de moment l'única candidata a encapçalar la llista electoral de les eleccions municipals del 2011.

A la propera reunió d’Esquerra Teià, on hi està convidada la militància i també simpatitzants, hi serà present Jaume Oliveres, Secretari General de Governació i Administracions Públiques, que vindrà a donar suport a Emma Peiró i a encoratjar-la a millorar els resultats electorals en cas que finalment es confirmi la seva elecció.

El president de la secció local d’Esquerra Teià ha convocat les eleccions per escollir la persona candidata a l’alcaldia del municipi el proper dijous 3 de desembre a les 9 del vespre a La Unió de Teià. A la reunió també hi serà present Andreu Bosch, qui fou alcalde de Teià per Esquerra Republicana durant 6 anys, tota una legislatura entre 2003 i el 2007, també des de llavors i fins el dia 30 de juny passat, esgotant els dos anys de mandat corresponents a l’alcaldia compartida entre Esquerra i CiU d’aquesta legislatura.

Actualment Emma Peiró té un bloc obert a Esquerra per plasmar-hi les seves impressions. Podeu consultar-lo a
http://blocs.esquerra.cat/emma-peiro