Térmens

Notícia

El passat 7 de setembre als peus del Centre Cultural Sant Joan

El passat 7 de setembre, ERC Térmens va organitzar la primera festa de la independència al municipi, programant activitats per a totes les edats i que va ser seguida per més de 200 veïnes i veïns del municipi.

La festa va comptar amb un castell inflable per als més petits del poble i va ser seguida per la penjada d'una estelada de grans dimensions des de dalt del Centre Cultural Sant Joan.

La diputada d'ERC al Parlament, la sra. Anna Simó, fou l'encarregada de d'explicar de primera mà, l'espoli fiscal a què està sotmesa Catalunya i les perspectives de futur de Catalunya com a país independent.

Una llangonissada i l'actuació musical de l'artista local "Lo Martí de Térmens" i el grup lleidatà "Codi de silenci" van posar el punt i final a la primera edició de la festa de la independència a Térmens.

L'acte, s'emmarcava, en la voluntat d'ERC- Térmens d'una banda, de fer créixer el sentiment independentista en el municipi de Térmens; i de l'altra, d'aportar als veïns i veïnes, un acte més dins del programa d'actes de la Festa Major, sense que aquest suposés cap despesa a les arques municipals.

I és que tot i que al programa d'actes de la Festa Major no es feia cap referència a la Festa de la Independència, aquesta va convertir-se en un dels actes amb més afluència dels dies de Festa Major i al que la gent va respondre més positivament.

En moments de crisi, tots hem d'aportar el nostre gra de sorra perquè el poble gaudeixi del màxim nombre d'activitats culturals i petits i grans poguem beneficiar- nos-en amb el mínim cost possible.

L'organització de la festa també va servir per a demostrar que amb pocs recursos es pot aconseguir organitzar actes de qualitat i generadors de cohesió social.

Ara fa un any i mig, vam assegurar que tot i no estar a l'Ajuntament, faríem poble. Un any i mig després, amb actes com el del dia 7, ho continuem demostrant.