Térmens

Totes les opinions

Article Revista Saó - Març 2015

Balcons republicans

El 24 de maig tenim una nova cita amb les urnes, aquesta vegada per a escollir els Ajuntaments que faran el nou país. Aquestes eleccions han de posar el procés a caminar de nou. La construcció d’un nou país net i just després del referèndum del 27 de setembre serà irreversible si tenim uns Ajuntaments disposats a donar el pas. Sumar tothom en la campanya municipal, obrir la nostra proposta, serà la clau per aconseguir uns bons resultats i assegurar les imprescindibles majories clarament independentistes que el país necessita.

Article Revista Saó - Desembre 2014

La unitat de tots és més valuosa que la unitat d'uns quants.

Aquest article que esteu llegint ara mateix, està escrit hores després de que es celebrés la Marató de TV3 i que es demostrés, un cop més la força i la il·lusió dels catalans i catalanes per un món millor. La Marató és el clar exemple de transversalitat. Nombrosos agents (particulars, institucions, empreses privades…) treballant conjuntament per assolir un any més, un èxit de recaptació i conscienciació.

Article Revista Saó - Setembre 2014

Arremangats pel poble i pel país

El primer divendres de setembre va tenir lloc als peus del Centre Cultural Sant Joan, una nova edició de la festa de la independència organitzada per ERC Térmens i que va servir per a donar el tret de sortida a una tardor on la implicació de tots i totes serà clau per a marcar un punt d’inflexió en el ser o no ser del nostre país. Unes tres-centes persones vam gaudir d’activitats culturals i musicals, totes elles amb una clara vocació independentista.