Térmens

Qui som


Diu una cançó dels Lax’n’Busto, que mai un llapis no dibuixa sense una mà. Amb la voluntat de ser la mà que dibuixi un Térmens més participatiu, més transparent, més dinàmic i en definitiva més lliure, Esquerra-Térmens obre una nova etapa en el si del partit que vol escoltar i donar resposta a les veritables necessitats de tot els veïns i veïnes del poble.

Els resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals d’ara fa un any van fer que Esquerra es quedés sense representació al consistori municipal. No obstant, aquesta situació no ha comportat que Esquerra s’hagi desentès del rumb de l’Ajuntament i amb ell, el del municipi.

Des de fora estant, hem observat com tot continua seguint la línia dels darrers anys. A excepció de comptades ocasions com és el cas del transvasament del Segre, equip de govern i oposició no han mostrat aptitud o ganes per a consensuar cap projecte conjuntament.

Enrere queda la voluntat de mà estesa per part dels uns i d’oposició constructiva per part dels altres. Mentrestant Térmens continua sense saber cap on es vol anar ni com s’hi vol anar.

Davant d’aquesta línia continuista i immobilista, Esquerra-Térmens vol aportar el seu gra de sorra a fer possible un canvi en la manera d’actuar dels uns i dels altres.

La nova executiva local d’Esquerra a Térmens, ens posem a disposició de tots els veïns i dels nou regidors de l’ajuntament per a canviar aquesta inèrcia de confrontació, estant oberts a dialogar amb tothom i a establir ponts d’unió entre l’equip de govern i l’oposició.

Térmens no pot permetre’s estar més temps dividit entre els uns i els altres, entre els bons i els dolents, o entre el blanc i el negre. S’ha de passar pàgina a aquesta bipolarització que perjudica exclusivament el benestar del poble i dels seus habitants.

Ha arribat l’hora d’apartar les diferències que hi puguin haver de sigles o colors polítics, de posar sobre la taula els diferents punts en comú i arromangar-se i posar-se a treballar conjuntament per Térmens.

Salut i república!

Executiva local d’Esquerra a Térmens

Imatge