Terrassa

Notícia

Presentada la XIX Setmana del Medi Ambient

  • Màrius Massallé, regidor de Medi Ambient, en la presentació de la Setmana del Medi Ambient

L'Ajuntament de Terrassa, des del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza un any més la Setmana del Medi Ambient, que aquest any arriba a la XIX edició.
L'acte inaugural tindrà lloc el proper dilluns 31 de maig a la sala d'actes del Diari de Terrassa amb una conferència a càrrec del Sr. Javier Martin Vide i tindrà el seu acte de cloenda el dia 6 de juny amb la ja tradicional festa del Medi Ambient al Parc de Vallparadís (Torrent de les Bruixes).

Màrius Massallé, regidor de Medi Ambient, va manifestar durant la roda de premsa de presentació que "la Setmana del Medi ambient ha de servir per a fer una mica de reflexió col•lectiva de tot allò que ja anem fent al llarg de l'any des del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, i amb les activitats de difusió i sensibilització en educació ambiental, però que troben en aquest moment de la Setmana aquest punt d'inflexió."

Es pot consultar el programa de la XIX Setmana del Medi Ambient en format pdf, a l’adreça: http://web.terrassa.org/web-mediambient/updocs/programa%20XIX%20SMA%5B1%5D.pdf