Tordera

Notícia

Bernat Costas deixa el Consell Comarcal

Bernat Costas deixa el Consell Comarcal
Bernat Costas deixa el Consell Comarcal
Després d’exercir tres anys en el seu càrrec, el Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la renúncia de Bernat Costas com a conseller de la institució. Amb aquesta renúncia, Costas deixa de ser també el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Serveis Educatius.

Bernat Costas (ERC) ha informat a través del seu bloc que ha presentat la seva dimissió al Consell Comarcal per encarar “un nou repte professional, també al servei de l’economia del Maresme“. L’ex-conseller comarcal ha manifestat que deixa el Consell “amb la sensació d’haver complert amb els reptes que havíem marcat per aquest mandat”.

Segons Costas, l’empresa mixta SESMAR “funciona i és un actiu de futur vital per la bona salut dels serveis de suport a l’educació del Maresme”. Per altra banda, recorda que la creació de l’Oficina Jove del Maresme “és a tocar i, avui mateix, hem posat fil a l’agulla amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat per tal que sigui una realitat ben aviat”. Costas ha afegit també que la unificació dels Pactes per l’Ocupació del Maresme, a primers de mandat, “culminarà amb la creació de l’Agència de Desenvolupament del Maresme els propers mesos”.

Finalment, a nivell personal, Bernat Costas ha assegurat que ha gaudit “enormement” i ha après “moltíssim” en aquests anys “al servei de la comarca”; i també ha mostrat el seu “immens” agraïment a tota la gent amb la qui ha treballat.

Notícia publicada per www.diarimaresme.com