Tordera

Notícia

Les JERC Tordera organitzen, per quart any consecutiu, una calçotada popular per la Independència

IV Calçotada Popular
IV Calçotada Popular
El proper diumenge, 10 de març, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera organitzen una calçotada popular per la independència, tal i com han fet els 3 darrers anys. La calçotada tindrà lloc al Parc de la Sardana de Tordera i començarà a les 14h. Els assistents podran gaudir, pel mòdic preu de 10€, de calçots amb salsa, botifarres, pa, postres i beguda (aigua, vi i refrescos). Cal destacar que la gran majoria de productes són de Tordera.

Durant el sobretaula, sobre les 16h, hi haurà els parlaments de Jordi Romaguera (regidor per JERC / ERC a l'Ajuntament de Tordera), de Marta Vilalta (Diputada per JERC / ERC-CatalunyaSí al Parlament de Catalunya) i de Teresa Jordà (Diputada per ERC-RCat-CatalunyaSí al Congrés de Diputats de Madrid).

Si et vols assegurar de no quedar-te sense calçots, recorda reservar els tiquets que necessitis al correu electrònic tordera@jerc.cat. També pots contactar amb les JERC a través de les principals xarxes socials.

I si no ets de Tordera, recorda que durant tot el matí hi haurà mercat municipal: aprofita-ho i vine a passar el dia al poble!
Animem a tothom a assistir a la calçotada, com també animem al nostre jovent a que segueixi treballant per veure el nostre país lliure!