Tordera

Notícia

S'aprova la normativa de participació a la Fira Mercat del Ram 2011

Fira del Ram
Fira del Ram
La Regidoria de Promoció de la Vila treballa des de fa setmanes en l'organització de la propera edició 2011 de la Fira Mercat del Ram de Tordera, que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 d'abril al parc Prudenci Bertrana.La Fira Mercat del Ram de Tordera és un certamen multisectorial, inscrit al Registre d´Activitats Firals de la Generalitat de Catalunya, dirigit a totes les activitats econòmiques, socials i comercials que desitgin mostrar els seus productes i/o serveis als visitants de Tordera i el seu entorn.

L'Ajuntament de Tordera ha aprovat recentment la normativa de participació i ha posat a la disposició de les empreses interessades el formulari d'inscripció per participar-hi.

Per promoure la participació a la Fira, i tal com s'ha fet en edicions anteriors, l'organització ha establert una serie de bonificacions per als expositors: per als empresaris i comerciants de Tordera, per als expositors del sector de l'automoció i per a tots aquells que promoguin activitats que s'incloguin al programa d'actes de la Fira.

Enguany la Fira arribarà a la seva 34 edició al Parc Prudenci Bertrana. En total es destinaran 18.000 metres quadrats per a l'exposició, zones d'aparcament i d'atraccions. L'horari de la Fira serà divendres de 17 h a 21 h i el cap de setmana de 10 h a 21 h.

Una vegada recepcionades les inscripcions dels expositors, l'organització definirà els espais que ocuparan i concretarà el programa d'activitats de lleure que es duran a terme dins el recinte firal.

Preparant la comunicació de la Fira Mercat del Ram 2.0

Amb la voluntat d'informar sobre el desenvolupament organitzatiu de la Fira i totes les novetats que es puguin produir, la Fira Mercat del Ram de Tordera serà present a internet a través de les xarxes socials facebook, twitter, flickr, youtube i a també través del blog de la Fira.

Des de l'organització s'actualitzarà periòdicament la informació que pugui ser d'interès per als expositors i per als visitants aprofitant així la immediatesa i proximitat que permet la xarxa.
Segueix l'actualitat de la fira a través dels següents canals: