Tordera

Notícia

Donarà servei directament a unes 3.000 persones i ajudarà a dinamitzar l'economia del veïnat

Aquesta tarda, el regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas, ha presentat a la Comissió Informativa de l'Ajuntament de Tordera la proposta de reglament que regularà el funcionament del nou mercat de marxants del veïnat de Sant Pere. Aquest mercat, que es celebrarà els dijous al matí, donarà servei a unes 3.000 persones i permetrà impulsar l'economia del veïnat. El mercat començarà a funcionar el mes de setembre, un cop resolts tots els tràmits legals.

El mercat de marxants de Sant Pere es situarà als carrers Emili Vendrell i Passatge Jardí, a l'entorn del parc; i això permetrà que funcioni molt proper a la majoria de comerços del barri, així com evitar grans tallades de trànsit cada setmana.

La posada en funcionament del mercat de marxants al veïnat de Sant Pere és un compromís assolit pel regidor d'Esquerra després de la petició dels veïns de Sant Pere i de comprovar els beneficis que produirà en l'economia del veïnat i la capacitat de l'Ajuntament de gestionar-lo sense produir dèficit.