Tordera

Notícia

Esquerra farà una campanya de proximitat i de contacte ciutadà, sota el lema “Especialistes en Tordera”

La candidatura d’Esquerra a Tordera, que encapçala en Xavier Pla, ja té la campanya a puntper arrencar. Sota l’eslògan “Especialistes en Tordera”, la campanya d’Esquerra dedicarà els màxims esforços a matenir un contacte molt proper amb la ciutadania.

Esquerra realitzarà una vintena de parades, en tots els dies de la campanya, en espais públics de Tordera per aconseguir mantenir un contacte molt proper amb la ciutadania. Xavier Pla considera que “no té sentit gastar molts diners i bombardejar la ciutadania amb propaganda. Nosaltres volem parlar de tu a tu amb la gent, volem fer una campanya apeu de carrer”.

Els diferents espais on s’ubicaran les parades serviran també de pretext per a poder explicarles diferents propostes programàtiques de la candidatura en cadascuna de les àrees del govern municipal.

Esquerra, a més, compaginarà aquesta presència constant al carrer amb el repartiment a totes les cases de Tordera d’un butlletí amb un recull de les principals propostes programàtiques; iamb la celebració d’un nombre elevat de trobades ciutadanes amb aquelles persones que s’han mostrat interessades en el projecte d’Esquerra.

La campanya d’Esquerra es complementa amb una forta presència a Internet, encapçalada pel web del candidat (www.xavierpla.cat). Aquest web es complementa amb una pàgina al Facebook (enllaç) i el hashtag de Twitter #especialistesentordera.