Tordera

Notícia

La campanya "Especialistes en Tordera" organitza un vermut a la plaça de la sardana

Aquest dissabte al matí (des de les 11 fins les 2), la candidatura d'Esquerra serà fent un vermut a la Plaça de la Sardana.

Amb aquest acte, la candidatura "Especialistes en Tordera" vol continuar amb la fórmula de trobar-se amb al ciutadania a peu de carrer i compartir projectes, idees i suggeriments. El candidat d'Esquerra, Xavier Pla, ha expressat la voluntat de continuar parlant ambla gent, dient que "estem molt contents de la resposta de la ciutadania. La nostra presència a la Fira i ara en carrers i places ens està servint per poder explicar de tu a tu les nostres propostes". Pla ha afegit "no volíem fer els clàssics mítings on tots sabem que no venen els militants. Volíem parlar amb la gent, i ho estem aconseguint".

El vermut a la Plaça de la Sardana té també la finalitat de reivindicar la feina feta per l'acord de Govern municipal. A tocar de la plaça hi discórrer el passeig fluvial que Esquerra va incloure en l'acord de Govern, i que ha estat una realitat. "Estem satisfets de la bona feina feta. La reivindiquem i expliquem tot allò que farem si tenim la seva confiança", explica el candidat republicà.