Tordera

Notícia

La candidatura republicana serà aquest dimarts al veïnat i hi està repartint un butlletí específic que parla del nou mercat

“Reivindiquem el mercat de Sant Pere. Serà molt positiu pel veïnat i, per tant, serà bo per Tordera”. Amb aquestes paraules, el candidat d’Esquerra a l’Alcaldia de Tordera, Xavier Pla, resumeix la posició de la candidatura “Especialistes en Tordera” sobre la creació del noumercat del veïnat de Sant Pere.

El mercat de Sant Pere és una reivindicació històrica dels veïns del barri, que després d’anysignorada, ha estat recollida per l’Ajuntament gràcies a la feina feta per Esquerra. Afirma Xavier Pla que “altres no volien el mercat al barri. Nosaltres ens hi hem compromès i hem estirat el projecte fins avui. Ara toca fer-lo realitat, i només Esquerra hi estem plenament decidits”.

La candidatura d’Esquerra serà aquest dimarts a la tarda al Passatge Jardí del veïnat de Sant Pere per explicar als veïns la proposta del mercat, i alhora repartirà un butlletí específic queresumeix la posició republicana sobre aquesta qüestió.