Torelló

Notícia

ERC-AM denúncia la pobre participació en la campanya per l’Estatut i planteja que el Pla d’Igualtat d’Oportunitats serveixi per dinamitzar la prevenció de la violència de gènere.

El portaveu d’ERC-AM, Jordi Casals, va denunciar la pobre participació de la ciutadania de Torelló en la campanya per l’Estatut, on només s’han recollit dues butlletes de propostes i en blanc. Això vol dir que “o la població de Torelló és el paradigme d’una societat connectada a internet o bé la publicitació i la informació per part de l’ajuntament ha estat pobre.
També es va apuntar que la Conselleria de Relacions Institucionals va enviar sols material, sense cap mena de suport addicional, i, a més, es va fer tard, amb precipitació.
Per altra banda, arran d’una esmena contra la violència de gènere, Casals va plantejar que el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, serveixi per dinamitzar i reforçar la prevenció de la violència de gènere.
Davant aquesta xacra social on “cada insult, bufetada i assassinat és un insult, una bufetada i un assassinat d’una part de tots nosaltres” la prevenció activa és bàsica.