Torelló

Notícia

Ridao i Casals explica la seva aposta pel comerç de Torelló durant la visita amb Ridao al mercat setmanal i al mercat municipal

Jordi Casals i Joan Ridao
Berta Faro, Jordi Casals, Joan Ridao, Rosa Sayós i Lluís Sabatés
El Secretari General d'Esquerra, Joan Ridao, va visitar el mercat setmanal i el mercat municipal de Torelló acompanyat per Jordi Casals, cap de llista d'Esquerra i Junts per Torelló, i d'altres membres de la candidatura com ara Berta Faro, Lluís Sabatés i Rosa Sayós. Amb aquesta visita, la coalició liderada per Casals ha volgut mostrar la seva aposta pel comerç de Torelló. El republicà va manifestar que la política en la promoció del comerç "ha estat un dels grans fracassos del govern sociovergent dels darrers anys" i que no han comptat amb cap objectiu ni cap estratègia definida, "la sociovergència no té un rumb clar en la dinamització del comerç de Torelló", va reblar Casals.
Esquerra i Junts per Torelló aposta per fer de l'eix de la dinamització el comerç, un dels pilars de la promoció econòmica de Torelló, que ha d'estar liderada per l'Oficina de Promoció de Torelló, una eina que ha de suplir el buit deixat per Gestiomat. L'estratègia per dinamitzar el comerç ha de ser el de "treure la gent al carrer per tal que entrin als comerços, així com atreure gent d'altres indrets", és per això que Casals parla d'aprofitar tota les activitats culturals, cíviques i esportives per projectar Torelló a l'exterior. "Activitats com el Cinema de Muntanya o el Carnaval ens situen al mapa, d'Osona, de Catalunya i també del món", va dir Jordi Casals abans d'afirmar que hi ha la voluntat de fer de Torelló referència nacional en cultura popular i treballar per fer una fira a Torelló en aquest àmbit.
Joan Ridao va posar de manifest la bona feina feta per ERC en els darrers anys a Torelló i per la capacitat de sumar que han tingut amb el col.lectiu ciutadà de Junts per Torelló."Esquerra ha de donar resposta a la realitat de cada municipi i amb la voluntat d'obrir-se a la societat, com a Torelló", va dir Ridao.
Per altra banda, Ridao va respondre a Duran i Lleida, quan des de Torelló va exhibir de nou l'espantall del tripartit, pel líder republicà, "Duran vol amagar darrera el fantasma del tripartit la realitat de la possibilitat de la sociovergència", com la de Torelló, "així com la seva oposició a les consultes, compartida també pel candidat de CiU a Torelló".