Torelló

Notícia

ERC-JpT demana recuperar, ja, la parada de Bus del Barri de Montserrat

El consistori dins el bus, per estudiar el recorregut
El consistori dins el bus, per estudiar el recorregut
En el darrer Ple, el grup municipal d'ERC-JpT va demanar recuperar immediatament la parada de bus al centre del Barri de Montserrat, tal com van reclamar els veïns a través de més de 500 signatures i com es va aprovar per unanimitat en una moció presentada pels republicans.
El portaveu d'ERC-JpT, Jordi Casals, va demanar una decisió per part de l'equip de govern, davant l'estratègia dil.latòria de l'empresa Sagalés, a l'hora d'acceptar la recuperació de la parada de bus, ja sigui a on era, a la Plaça dels Lleons, o bé a l'entorn de la Plaça de la Sardana. "Fa més d'un any que hi anem al darrera sense resultats, hem fet propostes per escurçar temps en el recorregut del bus per Torelló, ens hem fet socis de l'AMTU (Associació de Municipis pel Transport Urbà) sense saber si ens és útil o no, hem fet reunions mantes vegades amb Sagalés, i el més calent està a l'aigüera", va afirmar Casals, per acabar recordant que "va ser aquest equip de govern qui va acceptar perdre la parada de bus del Barri de Montserrat, ara s'ha de revertir, perquè ho va aprova el Ple".
En el seu torn, el regidor Marc Fontserè, va dir, sorprenentment que la situació actual és millor que l'anterior, ja que ara "no passen autobusos pel centre de Torelló". Casals va dir que si el govern creu que estem millor sense la parada del Barri de Montserrat que amb ella, la cosa no pinta gaire bé".
Fontserè finalment va dir que també s'està millor perquè hi ha una parada davant del CAP, una demanda que es va fer "a l'anterior equip de govern (CiU-ERC-JpT)" per part dels veïns del barri. Casals va respondre que sí, que va ser "una reivindicació de l'AAVV del Barri de Montserrat de facilitar l'accés al CAP, quan es va tancar el dispensari del barri", però "quin sentit té la parada de Bus del CAP si es treu la parada de bus del barri de Montserrat?".