El Republicà del Ges 2.0
Torelló
31.10.2017 . Número 52
actualitat
Casals: "ERC-JpT demana recuperar, ja, la parada de Bus del Barri de Montserrat"
En el darrer Ple, el grup municipal d'ERC-JpT va demanar recuperar immediatament la parada de bus al centre del Barri de Montserrat, tal com van reclamar els veïns a través de més de 500 signatures i com es va aprovar per unanimitat en una moció presentada pels republicans. El portaveu d'ERC-JpT, Jordi Casals, va demanar una decisió per part de l'equip de govern, davant l'estratègia dil.latòria de l'empresa Sagalés, a l'hora d'acceptar la recuperació de la parada de bus, ja sigui a on era, a la Plaça dels Lleons, o bé a l'entorn de la Plaça de la Sardana.
ERC-JpT satisfeta per la reforma del Parc de les Pollancredes, estava en el programa electoral
ERC-JpT vota a favor d'una modificació de pressupost on es contempla una partida per la redacció del projecte de reforma del Parc de les Pollancredes, el "Parque". Aquesta actuació formava part del programa electoral dels republicans per aquest mandat, "és una la dels prioritats dins el Pla de Barris, que té el nostre grup", va afirmar Jordi Casals, el qual també va afegir que per ERC-JpT s'hauria de frer participar als veïns.
Jordi Casals i Xevi Lozano amb una urna del procés
Xevi Lozano demana que es garanteixi la funció cultural de la Sala Polivalent

Xevi Lozano, regidor d'ERC-JpT, va demanar en el darrer Ple que s'estableixi ja el protocol de funcionament de la Sala Polivalent, per tal de garantir la funció sociocultural del nou equipament i que no sigui només un complement del Pavelló. És per això que Lozano va tornar a insistir en el Ple, que l'equip de govern tingui clar el funcionament i la gestió de l'equipament abans no estigui acabat l'equipament.

ERC-JpT demana un Consell Escolar Municipal extraordinari en defensa de l'Escola Catalana

Lluís Sabatés, regidor d'ERC-JpT, membre del Consell Escolar Municipal i antic regidor d'Educació, va demanar el passat 20 d'octubre que es convoqués un Consell Escolar Municipal extraordinari "per reprovar aquests fets i donar suport a l'Escola Catalana i especialment a tots els professionals que dia dia eduquen els nostres nens/nenes de tot Catalunya i especialment els de la comunitat educativa de Torelló", davant els atacs des de l'Estat i l'espanyolisme.

Lluís Sabatés, instàncies
El Ple de Torelló es posiciona a favor de fer efectiva la República Catalana i rebutja el 155
El Ple de Torelló va ratificar una moció de l'ACM i AMI a favor de fer efectiva la República Catalana i derebuig del 155, que s'havia aprovat la setmana passada en Junta de Gover. Tots els grups municipals, a excepció del PSC que s'hi va oposar, hi van votar a favor. En la seva intervenció, Jordi Casals, portaveu d'ERC-JpT, va manifestar que "el 155 és un cop d'Estat del PP contra les institucions polítiques elegides democràtiques pels catalans, en un context de repressió que inclou presos polítics", també va afegir que estem en un escenari complexe després de la declaració de la República Catalana i va reclamar mantenir la unitat, a més que el món local continuï essent protagonista i "l'ajuntament de Torelló hem de tenir la voluntat de ser-ho".
Sabatés i Fontserècampanyes

Butelltí d'ERC Torelló
C/ Ges Avall, 5, 1er
08570 Torelló
T.