El Republicà del Ges 2.0
Torelló
07/03/2018. Número 53
actualitat
Casals: "ERC-JpT a favor de canviar el nom a la Plaça Josep Vidal i veuria bé canviar-lo per Plaça dels Lleons"
El Ple de Torelló va aprovar una moció a favor de canviar el nom de Plaça Josep Vidal, que fa refeència a un alcalde franquista. La proposta va tenir e vot favorable de tots els grups, malgrat que no hi va haver entesa en la proposta que feia la moció que es passés a dir Plaça dels Lleons, el nom pel que és coneguda popularment la plaça.
ERC-JpT demana que es tingui en compte les 1800 signatures en contra del canvi de sentit del C/ Sant Bartomeu
En el Ple de febrer de Torelló, el portaveu d'ERC-JpT, Jordi Casals, va demanar a l'equip de govern que tingués en compte les més de 1800 signatures que s'han recollit en comerços en contra del canvi de sentit del C/ Sant Bartomeu, a més de reiterar la demanda d'iniciar el treball en el Consell de Seguretat Ciutadana i Mobilitat per resoldre els canvis en la mobilitat al centre de Torelló.
Lluís Sabatés denúncia degradació i manca de senyalització en la zona d'autocaravanes de Torelló

ERC-JpT ja va criticar en el seu moment que el projecte que es va impulsar la regidoira de Turisme, liderada pels republicans en el passat mandat, quedava desvirtuat per la nova ubicació impulsada pel govern de CiU i FEM, en un polígon industrial, entre el Tanatori i el local de Vetxarxa. Ara, Lluís Sabatés, afageix a aquesta situació, la denúncia que la zona d'autocaravanes de Torelló està en una estat molt deplorable i que no hi ha cap tipus de senyalització en tot el municipi que indiqui la seva ubicació.

El grup d'ERC-JpT en contra de destruïr una plaça de treballador de l'ajuntament per passar-la a una empresa privada

En el Ple de febrer, es va portar a terme l'amortització d'una plaça de treballador de neteja en plantilla de l'ajuntament per passar a ser externalitzada a l'empresa que gestiona el servei de neteja en alguns equipaments municipals. El Grup Municipal d'ERC-JpT va mostrar la seva oposició a aquesta praxi, que suposa "la pèrdua d'autonomia i capacitat de decisió de l'ajuntament en relació a una plaça de treballador de l'ajuntament".

Lluís Sabatés, instànciescampanyes

Butelltí d'ERC Torelló
C/ Ges Avall, 5, 1er
08570 Torelló
T.