Torrelles de Foix

Notícia

Comunicat 1

Passades les eleccions, el grup d'Esquerra ja ha engegat les seves reunions habituals per seguir fent feina pel municipi. En aquestes trobades s'ha parlat sobre diferents temes.
En primer lloc i molt important, tot el grup va fer pinya per donar suport al Gerard com a nou regidor.
Des de aquí també, saludar i agrair a les noves incorporacions al grup.
També es va valorar el resultat de les eleccions i hem decidit de fer comunicacions regulars per explicar-vos les nostres idees, reflexions i línies a seguir.
Creiem que no hem sabut comunicar prou bé, tota la feina que s'ha fet durant aquests anys i és per això que us informarem a través de diferents mitjans i com sempre dir-vos que podeu aportar tot el que creieu convenient.
En clau més política, s'han iniciat converses amb l'Alcalde per afrontar aquesta legislatura vinent, tot està obert i us anirem informant.

Per últim dir-vos que tal com estava previst, ja es van iniciar les obres de la carretera de Plana de les Torres. Recordeu que el nostre grup va fer un comunicat per contestar una crítica de l'Alcalde contra el nostre partit on desmentíem la seva acusació sobre aquest tema i que encara esperem que es retracti publicament, de les seves paraules. 

Salut i república!