Torroella de Montgrí

Notícia

Bassa ha format tàndem amb Josep Maria Rufí en les dues darreres eleccions municipals. Ha estat tinent d’alcalde de promoció econòmica, turisme i acció social

Dolors Bassa
Dolors Bassa
Dolors Bassa i Coll, tancarà la candidatura municipal d’ERC de Torroella de Montgrí. Mestra, llicenciada en Psicopedagogia i secretària general de l’UGT a les comarques gironines, ha estat un dels puntals de la llista d’Esquerra a les dues darreres eleccions municipals de 2007 i 2011.
 
Bassa dóna ple suport a la candidatura d’ERC encapçalada per Josep Maria Rufí i continuarà treballant per a un municipi cohesionat i de valors republicans. Per Bassa, un bon govern municipal i la prosperitat del municipi han de ser els màxims objectius. Per Bassa, ‘tancar la candidatura d’ERC en el meu municipi és un orgull i una gran satisfacció, tan per la feina feta en les passades legislatures com per encoratjar-nos a un bon treball pels propers anys’.
 
Esquerra de Torroella de Montgrí vol agrair i manifestar la gran tasca que ha fet Dolors Bassa durant aquests 8 anys: els primers quatre com a tinent d’alcalde de promoció econòmica, turisme i acció social, i en aquest mandat, amb ERC a l’oposició, fruit del pacte de CIU amb LEST i el PP, Bassa ha estat una de les veus fiscalitzadores del ple, sempre amb tarannà positiu i fent propostes en positiu pel municipi.
 
Progressista, republicana i inequívocament independentista, Josep Maria Rufí, portaveu municipal d’ERC, en destaca la capacitat de treball, la tenacitat, l’empatia i el caràcter dialogant.