Tortosa

Totes les notícies

Font de Quinto triturat per la sordesa de Fomento (PSOE)

ERC Tortosa lamenta que el Ministerio de Fomento amb José Blanco, un dels màxims líders del PSOE al capdavant, desestimen les al•legacions que s’havien fet des del municipi de Tortosa per salvaguardar els paratges entre Font de Quinto i Campredó al terme municipal de Tortosa pel pas de l’autovia A-7. A més, qüestionem el paper dels dirigents polítics ebrencs que donen suport al Gobierno de España, ja que no s’observa cap influència positiva en les seves accions per al municipi en aquest tema, ja que l’única al•legació no acceptada a totes les Terres de l’Ebre ha estat la que fa referència al terme municipal de Tortosa. Finalment emplacem a que l’alcalde busqui amb major esforç una solució satisfactòria per als ciutadans i ciutadanes de Campredó i Font de Quinto.

Convocatòria d'Assemblea: Municipals 2011

Us convoquem a l'Assemblea que tindrà lloc el Dimecres 24 de Febrer, a les 20:00 hores en primera convocatòria i a les 20:30 en segona, a la seu, al carrer Providència, núm. 8 de Tortosa. A continuació posem al vostre abast els següents documents: Convocatòria d'Assemblea Reglament Eleccions Municipals 2011 Normativa funcionament Seccions Locals Plantilla de recollida de signatures de precandidat

Joan Puigcercós a Tortosa

El proper dia 16 de novembre, a les 20 hores, tindrà lloc al restaurant LO LLAÜT (C/ Comerç 41, de Ferreries. Tortosa), l'acte de precampanya dissenyat per la direcció nacional d' ERC per exposar el full de ruta del partit en l'any de legislatura que queda fins les properes eleccions al Parlament. També es vol un acte per explicar més el paper del partit en l'acció del Govern. La idea que inspira aquests actes és fer una aproximació a peu pla entre la direcció nacional i la ciutadania, representada pels militants, amics, simpatitzants i votants d' ERC. Durant l'acte es preveu traslladar preguntes al dirigent nacional que vindrà, de tal manera que s'ha previst disposar d' unes targetes que seran entregades als assistents a l'entrada. Des d'aquí us volem convidar a l'assistència i a més, a traslladar-nos des d'ara mateix i pel correu electrònic, aquelles preguntes que trobeu més interessants i necessàries de contestar. Sobretot si per algun motiu de força major no podeu assistir a l'acte però us agradaria, tanmateix, deixar constància de la vostra preocupació i interès. En qualsevol cas, us demano que tingueu l'amabilitat de confirmar als companys que us trucaran la vostra assistència. És un acte de partit important per deixar clara la veu de la gent d' ERC de Tortosa. L'Executiva hem cregut important convidar a participar en aquest acte als pobles veins de Roquetes, Xerta, Aldover, Tivenys i Benifallet, ja que allà no es preveu un acte similar i,a fi de comptes, són els nostres veins i comparteixen moltes de les mateixes inquietuds. L'acte ha d'aplegar un màxim de 100 persones per tal que el dirigent nacional puga efectivament aproximar-se a la base social que hi serem. Al final, hem previst un petit refrigeri, que això sempre agermana. No perdeu l'oportunitat del cara cara amb... JOAN PUIGCERCÓS.