Tortosa

Notícia

Esquerra Republicana-Tortosa Sí reclama la convocatòria urgent del consell d’administració de l’Hospital de Jesús pel brot de Covid-19

Esquerra Republicana-Tortosa Sí demana la convocatòria urgent del consell d’administració de l’entitat pública empresarial local Hospital i Llars de la Santa Creu perquè s’informe els membres del consell d’administració del brot de Covid-19 que pateix el centre sociosanitari. Tot i la gravetat de la situació, des de la presidència del consell d’administració no s’ha informat els membres del consell, per la qual cosa la representant d’Esquerra, Pilar Caballé, ha registrat una petició en què demana informació sobre quina és la situació actual i quins protocols s’han adoptat.


“Com a vocal del consell d’administració de l’hospital no he rebut cap mena d’informació i la situació és greu; segons les dades del departament de Salut el brot compta amb 29 persones afectades i 4 defuncions”, ha explicat Pilar Caballé, regidora del grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí i vocal al consell d’administració de l’hospital. El centre sociosanitari és en aïllament des del passat 17 de juliol.

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana traslladen a la presidència del consell d’administració de l’hospital la seua preocupació per aquest brot de coronavirus, que és el més virulent dels que hi ha actius a les Terres de l’Ebre, i ofereixen la seua col·laboració al consell d’administració per allò que sigui necessari.