Tortosa

Notícia

"Farem una oposició ferma però constructiva"

Els quatre regidors electes d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, Maria Jesús Viña, Josep Rima i Pilar Caballé van prendre possessió del càrrec el 15 de juny en el ple de constitució de l’Ajuntament. Durant la seua primera intervenció en el plenari, el cap de llista republicà, Xavier Faura, va manifestar que s’inicia un mandat marcat per la difícil relació entre Catalunya i l’Estat. “Una situació que encara es pot complicar més amb la sentència del judici al procés que pot allargar durant molts anys la privació de llibertat dels nostres presos polítics”, va dir Faura. Precisament, aquesta circumstància ha marcat la política de pactes al govern local.
No donem suport a la llista més votada perquè entenem que els últims anys Tortosa no ha avançat com havia de fer-ho. ERC formava part del govern però no va poder incidir-hi com hauria desitjat”, va dir Faura. Tampoc ha estat possible un govern de canvi i d’esquerres. “Vam dir durant la campanya que no formaríem govern amb el bloc del 155  i és per respectar aquest compromís i d’acord amb la nostra militància que hem decidit quedar-nos a l’oposició”, va assenyalar el portaveu d’ERC-Tortosa Sí.
 Des de l’oposició, ERC farà una oposició ferma i constructiva. “No bloquejarem l’acció de govern, farem una oposició ferma i constructiva. Tant el govern com la resta de grups de l’oposició trobaran en ERC un aliat per tirar endavant propostes en benefici de la ciutat, per construir una ciutat millor”, va dir Faura.