Tremp

Notícia

Esquerra Republicana de Tremp renova l’executiva local amb paritat de membres i amb el suport de tota la militància

Esquerra Republicana de Tremp ha celebrat el seu congrés local en què renova l’estructura del partit a la ciutat amb una executiva local paritària de militants nous i altres de més experimentats, escollida amb l’aval del 100% dels i les congressistes.
 
La Secció local d’Esquerra Republicana que fou recuperada a Tremp el 1992 ha escollit com a president, per primer cop, en Josep Ardanuy, qui va ser el primer regidor republicà de la ciutat i dels Pallars.
 
En el congrés local, la portaveu del grup municipal i alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases ha volgut fer balanç dels primers sis mesos a l’alcaldia. Ha explicat que és una nova situació a la qual els membres del grup municipal s’han anat adaptant i que dona continuïtat a l’obra de govern de l’anterior legislatura.
 
Entre les actuacions més remarcables ha destacat la reforma de l’heliport per tal de poder fer vols d’emergència les 24 h, la col·laboració amb el Consell Comarcal per unir els itineraris dels embassaments de Sant Antoni i Terradets on Tremp té un paper central, la senyalització Geoparc a les entrades de la ciutat de Tremp, un dipòsit d’aigua a Puigcercós o la millora de l’abastament d’Eroles.
 
L’Alcaldessa M. Pilar Cases ha anunciat la immediata construcció d’un aparcament a la zona del jardí geològic cofinançat per un pla de foment turístic de Catalunya que per primer cop Tremp ha obtingut, i també ha destacat projectes de futur com l’adequació d’unes noves dependències per l’Escola de música, un nou pou d’aigua a Tremp o accions d’eficiència energètica com una xarxa de calor als diferents equipaments municipals.
 
Qui és la primera alcaldessa de la història de Tremp ha volgut destacar la col·laboració dels socis de govern i ha lamentat la irresponsabilitat del grup socialista que amb mitges veritats i alguna mentida intenta enterbolir la imatge de l’Ajuntament de Tremp.
 
Des de la secció local se li ha agraït la seva dedicació, il·lusió i tenacitat, i s’ha fet menció especial a què en la passada legislatura no cobrés les assistències a plens i comissions a l’Ajuntament en tenir sou del consell comarcal, decisió que també manté l’actual Tinent d’alcalde Antoni Flores. Una petita mesura  incardinada en l’ADN d’Esquerra Republicana i que es proposarà que adoptin les altres formacions polítiques quan es dona el cas.