Ullastrell

Totes les opinions

Actes en memòria del 71è aniversari de l’execució del President Companys

Us deixem amb el text que es va llegir per part de la Secció Local d'Esquerra en l'acte del passat dia 15 d'Octubre: Moltes gràcies a tothom per ser aquí. Tan a aquesta colla de voluntaris tossuts que ens hem entestat a promoure aquest acte (ERC, UllperI, CiU), com als que heu volgut participar-hi (PSC i tots els que aquí esteu). Tots plegats volem una societat i un país millor, i estem disposats a fer planejaments, reflexions, a destinar-hi esforços,.

RICARD FLORES i MAGRANÉ

He decidit formar part del grup polític d’Esquerra perquè crec que a Ullastrell ens cal un govern municipal amb valors republicans sòlids, amb uns representants més propers a la ciutadania i amb una relació d’interdependència molt més directa. Que treballi a favor dels interessos generals, que doni valor a la participació i la implicació en els afers públics, que afavoreixi la sostenibilitat del nostre entorn, la justícia social i que des del municipalisme, contribueixi en el reconeixement dels drets nacionals de Catalunya.

MAGDA FERNÁNDEZ i BOSCH

Fa poc més de quatre anys que visc en aquest poble. La decisió va ser molt fàcil: Vinc a Ullastrell des de ben petita i la tranquil·litat de la vida de poble era el millor per a les meves filles. Poc a poc vaig anar coneixent a gent i vaig conèixer a en Joan Ballbé. Era un pare més de la classe de la meva filla gran. Des del primer moment em va semblar una persona molt noble,molt integre, molt respectuós.

JAUME PUIG i PUIG

Sumar. Aquest és el nostre objectiu i el nostre projecte. Sumar noves il.lusions noves idees , nous pensaments. Sumar amb la gent d'aquí i d'allà, amb els veïns i veïnes, amb els nostres i amb els seus, amb joves i grans, amb gent d'esquerres i no tant d'esquerres, amb gent de la terra i gent d'altres terres. Sumar no pel poder,sino sumar per crear allò conjunt que ens uneix: Ullastrell. Sumar per decidir entre tots i totes què fem,on som i on volem anar.

FRANCESC DURAN i MADRID

Jo no he nascut a Ullastrell. En realitat no vaig descobrir que existia fins passats els meus 30. Un dia vaig arribar acompanyat per la Sílvia cercant un lloc especial on viure i ens hi vam quedar sense dubtar-ho. Amb el temps, he descobert que no solament és especial per la situació privilegiada, per la seva tranquil.litat, pel seu magnífic entorn natural... ho és, sobre tot, per la gent. Estic plenament convençut que els llocs els fan les persones i jo vull participar en la permanent construcció del nostre poble.

JOAN MESA i LAO

Amb il•lusió i moltes ganes! Potser tu també t’has preguntat perquè el nostre ajuntament és un estament llunyà al vilatà, o perquè les decisions que ens afecten a tots no es solucionen tant democràticament com ens agradaria, o perquè paguem impostos de primera per tenir serveis més que discutibles... Aquestes i moltes més inquietuds em van portar al grup d’Esquerra i aquí segueixo, i amb més força després d’haver treballat plegats per Ullastrell.

ELISABETH CASANOVAS i FELIU

Repeteixo. Em vaig presentar el 2007 i enguany hi torno. Torno perquè ha estat una gran experiència ser partícip del grup Esquerra-Ullastrell, on la seva màxima és "treballar, il•lusió, força i proximitat". Repeteixo perquè durant els 6 mesos que vam estar al govern vàrem plantar moltes llavors de grans projectes. Hi torno perquè tot aquest altre temps que hem estat a l'oposició no hem parat ni un moment; hem fet una oposició digna de les persones qui ens van confiar el vot, insistents amb el Govern i col.

Presidenta de les JERC - Ullastrell

ELISABET PUJANTELL i CABANAS

He nascut a Ullastrell i tinc molt bon record dels temps que hi he passat. La infantesa a l’escola Serralavella, la joventut amb els amics, el poder trobar-nos en diferents llocs de del poble i relacionar-nos amb diverses generacions. Actualment me n’adono de la importància de viure en un poble com el nostre, un indret tranquil i privilegiat on tots ens coneixem i convivim. Ja fa massa anys que sempre veig les mateixes persones governant  a l’ajuntament i jo em pregunto: Tant bé ho han fet perquè continuïn? Per què insisteixen a fer una Planta que la majoria de vilatans rebutgen? Nosaltres no hi tenim res a dir? Segurament ells ja han tingut l’oportunitat de demostrar la seva filosofia de govern i ara toca deixar pas a altres persones, a un equip més proper que tingui en compte l’opinió de tots i totes.