Urgell

Qui som


Benvingut, benvinguda,

En primer lloc, gràcies per visitar el nostre web. Aquí hi trobaràs informació sobre la tasca que duu a terme ERC a la comarca de l’Urgell.

Com ja hauràs pogut comprovar, dins la nova junta de la federació d’ERC de l’Urgell, hi ha representació de totes les seccions locals, cosa que, com a president, considero important i que ens serveix per conèixer la realitat de cada racó de la nostra comarca.

Una comarca amb una realitat canviant i actualment confusa a causa de la situació econòmica que estem vivint i, tot i que el nostre partit, el nostre president, l’Oriol Junqueras, i els nostres diputats estan fent una molt bona feina, els cal el suport de tots els homes i dones republicans, progressistes i independentistes de l’Urgell. Per això et convidem a conèixer-nos millor a través d’aquesta eina directa de comunicació que és el web.

La Federació Comarcal de l’Urgell, gràcies a la bona feina dels companys i companyes que la formem, s’encarrega d’alguns temes de proximitat com poden ser:

-Contactar permanentment amb les seccions locals per oferir suport.

-Col·laborar amb als nostres regidors a fi que puguin fer una gestió eficient tant des del govern com des de l'oposició i facilitar-los l'accés als mitjans que el partit pot posar al seu abast.
 
-Assessorar i treballar conjuntament amb els nostres representants al Consell Comarcal.
 
-Difondre l'ideari d'esquerra en tots el àmbits i a través de tots els mitjans possibles.
 
-Consolidar les llistes municipals que tenim actualment i treballar per formar llistes de cara a les properes eleccions municipals als pobles on no tenim presència...
 
Tenim doncs, molta feina per endavant, un projecte de futur engrescador i enriquidor per la comarca de l’Urgell i pel nostre país, Catalunya.
 
Compto, comptem amb tots vosaltres.
 
Xavi Freixes i Serrano
President de la Federació Comarcal de l’Urgell
 
Visca la República Catalana!
Imatge