Vallès Occidental

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses d'ERC del Vallès Occidental destaquen la importància d'aquests recursos

El divendres 22 de gener va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental la presentació del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, que va anar a càrrec de la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el vicepresident primer, Dionís Guiteras.
 
A l’acte hi van assistir tots els alcaldes i alcaldesses d’ERC del Vallès Occidental, juntament amb els diputats provincials de Comerç, Isaac Albert (Terrassa), i d’Educació, Rafa Homet (Castellar del Vallès). També hi van assistir els consellers comarcals d'ERC Pol Altayó i Elizabeth Pasamonte.

Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Elisabet Oliveras, alcaldessa de Sant Quirze del Vallès; Toni Masana, alcalde de Vacarisses; Ricard Torralba, alcalde de Sant Llorenç Savall; Joan Ballbè, alcalde d’Ullastrell, i Marta Roqué, alcaldessa de Rellinars, destaquen la importància per als seus municipis de tots aquest recursos econòmics, tècnics i materials al servei de la ciutadania.

El món municipal fa un esforç immens per atendre les necessitats de la seva ciutadania, però topa amb obstacles com l’insuficient finançament municipal. És per aquest motiu que els alcaldes i les alcaldesses vetllen per cercar i obtenir els recursos necessaris per atendre totes les necessitats de la ciutadania. Són una eina imprescindible per oferir més i millors serveis a la població del Vallès Occidental, en un context molt complicat i de dificultat per a moltes persones de la comarca. Els programes d’emergència i assistència social, la lluita contra la pobresa energètica i els plans d’ocupació són eixos prioritaris per als alcaldes i alcaldesses republicans, bàsics per a l’enfortiment de la cohesió social als municipis.