Vallès Occidental

Notícia

15 militants del Vallès Occidental recullen la insígnia de 25 anys de militància

Aquest dissabte passat, dia 9 d'abril, es va celebrar al Parc de la Ciutadella de Barcelona la Festa de la República, organitzada per ERC.

ERC, com va recordar Oriol Junqueras, ha tingut un paper fonamental per aglutinar confluències i tradicions diferents que permeten generar majories al servei del país, de tots els ciutadans i les ciutadanes, i avançar ca a la República Catalana. "Estem molt contents que avui siguem més que mai. Però si avui hi ha una majoria que vol un país lliure i just és perquè hi ha gent que mai ha defallit al servei de la llibertat i la justícia. Aquesta gent som la gent d'Esquerra Republicana, que des de fa 85 anys treballem per la llibertat, la independència i la justícia social", va dir Junqueras. I va afegir: "Som un poble de pobles. Som una nació on hi caben molts pobles. Aquest país converteix en catalans totes les persones que hi vénen a viure i que el volen convertir en el seu país".

Des d'ERC Vallès Occidental volem donar les gràcies a totes les persones que treballen cada dia per construir un projecte de majories, sempre al servei del país i de tots els catalans les catalanes, al servei de la llibertat, la igualtat i la justícia. I en especial volem reconèixer els i les militants de la comarca que aquest dissabte van rebre la insígnia de 25 anys de compromís amb ERC. Moltes gràcies, Joan V, Lurdes, Joan Miquel, Ramon B, Montserrat, Francesc A, Ramon N, Eloïna, Manel Vicent, Emili, Màrius, Eduard, Josep, Francesc P i Narcís.

Salut, i República!