Vallès Occidental

Notícia

Endavant, República Catalana. Som-hi, Vallès!

Arriba un altre Onze de Setembre, i un any més mostrarem al món la determinació d’aquest poble per construir un nou país, la República Catalana. I ho farem com sempre, cívicament, pacíficament i massivament.

Us animem a participar activament als diversos actes que entitats i institucions organitzen entorn de la Diada als vostres pobles i ciutats, i us animem també a sumar-vos als actes que organitza Esquerra Republicana.

A la comarca, ERC Sant Quirze organitza el diumenge 11 al matí un esmorzar popular, gratuït i obert a tothom, i una ofrena floral, a les 9.30 h, al monument a Rafael Casanova (pl. 14 d’abril, Sant Quirze del Vallès). Contacte: santquirze@esquerra.cat

ERC Castellar del Vallès, l’ANC, la CAL, Decidim Castellar i el PDC organitzen l’‘Acte independentista popular’, el dissabte 11 de setembre, a les 10 h, al carrer de les Roques.

ERC Ripollet, el dia 10 organitza un sopar al local (Rambla Sant Jordi, 8), a les 21.30 h, i una marxa de torxes a partir de les 23.30 h des del local fins a la plaça Onze de Setembre. Les persones interessades a participar-hi que enviïn un correu-e a ripollet@esquerra.cat

ERC Santa Perpètua organitza un sopar el dia 10 a les 21.30 h al pati del local (Rambla, 46). Entrepà i beguda per 5 €, i concert a càrrec de The Modern Walking. Contacte: santaperpetua@esquerra.cat

També se celebren marxes de torxes el dissabte 10 a la nit a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, i altres actes organitzats per ANC, Òmnium i entitats locals. Consulteu els webs de les agrupacions locals d'aquestes entitats.

I, finalment, us esperem a la gran mobilització organitzada per ANC i Òmnium el dia 11 a Salt, Berga, Lleida, Tarragona i Barcelona a partir de les 17.14. Endavant, República Catalana!

Estem a punt. Omplim els carrers de llibertat!

ERC Vallès Occidental