Vallès Occidental

Notícia

Gràcies, Arés!

El dia 15 de setembre, Arés Tubau, regidora portaveu d'ERC a Rubí, acompanyada de Marc Sanglas, diputat al Parlament i secretari de Política Municipal d'ERC; Víctor Garcés, president d'ERC Rubí, i Xavier Corbera, que encapçalarà el Grup Municipal d'ERC a Rubí, va anunciar que en el pròxim ple es faria efectiva la seva renúncia com a regidora, després de 10 anys de servei des de la política activa amb Rubí, la comarca i el país. I avui, dijous 29 de setembre, sacomiadarà en el ple. Emprèn nous camins, però el seu compromís amb la ciutat i el país roman intacte. Des d'aquí li desitgem tota la sort del món i li agraïm tota la feina que ha fet i que, sens dubte, farà. I també donem la benvinguda a l'Ariadna Martín, companya d'ERC i les JERC que entrarà a l'ajuntament en el pròxim ple.

Carta d'Arés Tubau:

Fi d'una etapa

Fa 10 anys vaig dir SÍ a encapçalar el projecte d’ERC a Rubí. I durant 10 anys m’he dedicat a treballar des de la primera línia de la vida política per la ciutat, posant el meu granet de sorra per poder fer realitat alguns dels somnis i il·lusions que compartim amb la gran majoria de vosaltres. He tingut el privilegi de viure des de dins la “cuina de l’ajuntament”, allà on es fan possible moltes de les coses que ajudaran als veïns i veïnes de Rubí a viure millor, amb millores escoles, millors espais públics, millors festes majors, millors serveis d’atenció a les persones, millors barris, millor comerç, millors equipaments, millors…..
Però res és comparable amb el privilegi de conèixer, amb més o menys intensitat, centenars (milers!) de persones de la ciutat. Gent que fa coses extraordinàries!! Aquesta és la part més increïble que he viscut durant aquests 10 anys. I dir que és un privilegi es queda sincerament curt.

10 anys és mitja vida laboral, quan en tens 39…. he dedicat el meu inici de plenitud laboral a ajudar a millorar Rubí des de la política. I 10 anys després és necessari que tanqui aquesta etapa i iniciï un nou camí des d’un altre espai professional. Que m’ajudi a créixer una mica més, a aportar el que he après en altres àmbits, a buscar nous reptes.

Si volgués donar les gràcies a totes les persones que m’han ajudat durant aquests anys no hi hauria final en aquest post…. per això, perquè ells i elles saben qui són, perquè per terra, mar i aigua, hi han estat: milions de gràcies.
I a tothom amb qui en un moment o altre he tingut el privilegi de treballar, de compartir experiències, inquietuds, somriures, somnis, moments deliciosos, moments de llagrimeta, encaixada de mans, abraçades sinceres, ganes de fer que la vida a Rubí sigui cada dia millor, més fàcil i més agradable: gràcies infinites. No sabeu el feliç que m’heu fet!

No és un adéu, perquè hi continuo sent i estant. Amb els companys d’ERC ajudant-los en allò que estigui a les meves mans, amb el grup municipal per donar-los “consells de iaia”, amb els que compartim somnis per Rubí per continuar somiant, amb els amics (els de sempre i els que he fet pel camí) per tota la resta de coses importants de la vida, i amb la família perquè sense ells això no hagués estat possible.

Ens saludem, ens parlem i ens abracem aviat, quan vulgueu, quan ens veiem. Perquè segur que serà un moment xulo per recordar batalletes i per riure’ns de tot una mica.


Arés Tubau i Pomareda