Vallès Occidental

Notícia

Les dones diem Sí! 12 actes al Vallès Occidental

Actes a la comarca en el marc de la campanya 'El Sí de les dones':

Barberà del Vallès. Divendres 15, de 18 a 20 h, parada informativa a la pl. de la Vila.

Sabadell. Divendres 15, 20.30 h, a la Cafeteria Clau de Fa (Biblioteca Vapor Badia, C/ Tres Creus, 127), acte ‘Dones per la nova república’, amb les intervencions de Carme Garcia, directora general de Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya; Mònica Palacín, regidora d’ERC a Pineda de Mar i secretària nacional d’Organització d’ERC, i Alba Torras, estudiant de Dret. Modera el debat Laia girós, secretària de la Dona ERC Sabadell
 
Castellbisbal. Dissabte 16, de 10 a 14 h, parada informativa a la pl. de l’Església amb Isabel Méndez, regidora, i Cesca Torres, secretària de la Dona ERC Castellbisbal.
 
Palau-solità i Plegamans. Dissabte 16, de 10 a 14 h, parada informativa a la pl. del Molí-Mercat Municipal amb la participació d’Ana Surra, diputada al Congrés dels Diputats; Eva Soler, presidenta ERC Palau-solità, i Laia Massana, secretària de la Dona ERC Palau-solità.
 
Polinyà. Dissabte 16, d’11 a 14 h, parada informativa al C/ Montserrat Roig, 81.
 
Ripollet. Dissabte 16, d’11 a 13.30 h, parada informativa al C/ Nou, cantonada Rambla Sant Esteve,  amb la presència de Lurdes Serra, portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Ripollet, i Anna Montero, secretària de la Dona ERC Ripollet.
 
Sant Cugat del Vallès. Dissabte 16, 12 h, acte ‘Construir una nova república’ al Celler Modernista amb les intervencions de Carmen Echeverría, activista cultural; gemma Aristoy, mestra i presidenta dels castellers de Sant Cugat (Gausacs); Gina Cahís, estudiant, i Esther Madrona, gestora cultural.
 
Terrassa. Dissabte 16, 12 h, taula rodona al Raval de Montserrat amb Sílvia Alcántara, escriptora; Teresa Ciurana, mestra i presidenta de l’Associació de Mestres Alexandra Galí; Teresa Garcia, mestra i presidenta dels Bastoners de Terrassa, i Ona Martínez, comunicadora política i audiovisual. Modera l’acte Núria Sucarrats, secretària de la Dona ERC Terrassa.
 
Rubí. Dissabte 16, a les 12.30 h, Acte ‘La República de les dones’ a la pl. Catalunya amb les intervencions de Maria Monrós, jubilada; Laura Vert, mestra; Carla Serra, estudiant, i Montse Serra, secretària de la Dona ERC Rubí.
 
Sant Quirze del Vallès. Dissabte 16, de 17.30 a 20 h, acte ‘Construir una nova República’ a la pl. de les Morisques amb les intervencions d’Elisabeth oliveres, alcaldessa de Sant Quirze, i Maria Romaní, de Junts per Sant Quirze.
 
Cerdanyola. Diumenge 17, d’11 a 13 h,  parada informativa a la pl. Abat Oliba amb la presència d’Helena Solà, portaveu del GM ERC Cerdanyola.
 
Santa Perpètua de Mogoda. Dijous 21 de setembre, de 10 a 13 h, acte al Mercat Ambulant (pg. de la Florida) amb la participació de Montserrat Vinyallonga, regidora ERC Santa Perpètua, i Rosa Rovira, secretària de la Dona ERC Santa Perpètua.