Vallgorguina

Totes les notícies

Llista Esquerra Vallgorguina Municipals 2019

Les persones de la llista d´Esquerra Vallgorguina a les municipals 2019

Per veure tota la llista complerta de dones i homes d´Esquerra Vallgorguina a les Municipals 2019 fes clic aquí  PER UN AJUNTAMENT de VALLGORGUINA amb + INFORMACIÓ + TRANSPARÈNCIA + PARTICIPACIÓ entre TOTS i TOTES OBRIM L´AJUNTAMENT!!! NO HI HA TRANSFORMACIÓ SENSE PARTICIPACIÓ!!! PROGRAMA ELECTORAL D´ESQUERRA VALLGORGUINA a les MUNICIPALS 2019, fes clic aquí

Imatges Acte Central ERC Vallgorguina

Per una Vallgorguina més connectada, segura, participativa i transparent

ERC Vallgorguina celebra l’acte central de campanya a La Fàbrica amb la presentació de l’equip i del programa electoral Esquerra Republicana de Vallgorguina ja ha posat sobre la taula els eixos principals del seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’equip liderat per Magda Bes va celebrar el dissabte passat a La Fàbrica davant d´un centenar de persones l’acte central, que va comptar amb la participació del grup de dixieland Roger Canals i Miratjazz per amenitzar la festa. A l’acte es va presentar el programa i l’equip d’ERC Vallgorguina que forma la llista electoral. “Des dels diferents barris de Vallgorguina hem format un equip transversal, il·lusionat i molt professional disposat a treballar per a tot el municipi, aprofitant i gestionant tots els recursos que tenim”, va afirmar l’alcaldable Magda Bes. Bes també va insistir en la necessitat de buscar solucions per aconseguir connectar tots els barris del municipi, treballant el manteniment i la seguretat, dos dels eixos principals del programa d’ERC Vallgorguina. En aquest sentit, Ferran Llaveria, número 5 de la llista, va explicar algunes de les mesures que es duran a terme per “créixer amb continuïtat, impulsar el teixit social i econòmic al poble i donar servei als barris de Canadà Park i Baronia, on hi viuen aproximadament unes 1200 persones, gairebé la meitat de tota la població de Vallgorguina”. Així, algunes de les propostes que va anunciar ERC Vallgorguina són la instal·lació de petites oficines a Canadà Park i Baronia, amb personal d’administració i de manteniment i un servei de vigilància 24 hores. També un telèfon d’atenció ciutadana 24 hores, més controls policials i un caixer automàtic . A més, per a potenciar el teixit social i econòmic es van anunciar accions per a fomentar l’obertura de nous establiments i donar vida al comerç. Pel que fa al manteniment, Daniel Alcobas, número 11 de la llista, va apuntar que part dels recursos es destinaran a “portar la igualtat tant als barris com al nucli”.

Acte Central de Campanya Municipals 2019-Esquerra Vallgorguina

Tot a punt per a l’acte central d’ERC Vallgorguina

La presentació del programa electoral i de l’equip liderat per Magda Bes tindrà lloc el proper dissabte 18, a les 19h, a La Fàbrica Després dels actes als barris de La Baronia i Canadà Park, Esquerra Republicana de Vallgorguina prepara el que serà l’acte central de campanya per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. A l’acte es presentaran les persones d’ERC Vallgorguina que integren l’equip liderat per Magda Bes, que després de dotze anys com a jutgessa de pau de Vallgorguina, afronta aquest nou repte que la pot portar al capdavant de l’alcaldia del municipi i convertir-se en la segona dona que lidera un projecte polític al poble. “Tenim un equip humà molt potent i molt il·lusionat per treballar per al poble i el seu entorn, sempre tenint en compte la participació ciutadana”, apunta Magda Bes. “Volem millorar la qualitat dels serveis a tots els barris del terme municipal de Vallgorguina i fer evolucionar tot el potencial que té el poble”, afegeix. A l’acte també es donaran a conèixer els projectes i el programa electoral, que es presenta sota el lema ‘Sembrem el futur’ i que gira entorn a sis eixos principals: la seguretat, la sostenibilitat, les inversions als barris, l’atenció a les persones, la cultura, i la transparència i participació. L’acte comptarà també amb una part musical a càrrec de Roger Canals i Miratjazz, una banda de música dixieland i Nova Orleans. En format quartet, el grup amenitzarà la jornada amb un breu passa carrers i acabarà a La Fàbrica per oferir un petit concert als assistents, que també podran gaudir d’un pica pica i una copa de cava per acabar la festa.  

La Baronía

Esquerra Vallgorguina dóna el tret de sortida a la campanya municipals 2019 amb “Sembrem el futur”

Esquerra de Vallgorguina ha donat el tret de sortida per a les municipals 2019 fent dos actes a La Baronía i Canadà Park. És l´únic partit polític dels quatre que hi ha a Vallgorguina en aquestes eleccions que ha fet actes en aquests barris tant importants del municipi. El cap de setmana del 11 i 12, Esquerra de Vallgorguina ha fet actes als barris de La Baronia i Canadà Park per parlar amb els veïns i veïnes. El dissabte dia 11 per la tarda, Esquerra va fer una xocolatada amenitzada amb música a la plaça de la font de La Baronia . El diumenge dia 12 al matí, es va preparar un vermut amb música ambient a la zona del local social de Canadà Park. L´equip d´Esquerra va parlar amb veïns/es d´aquests barris i van respondre a les preguntes i qüestions que aquests/es els van plantejar. Durant les dues jornades, en aquests barris, es van penjar pancartes i cartells d´Esquerra per a la Campanya 2019 Al finalitzar els dos esdeveniments, es va convidar a tothom a assistir a l´Acte Central de campanya que és farà el proper dissabte dia 18 al local de La Fàbrica ,de 19h a 21h, on es presentaran els projectes i persones d´Esquerra Vallgorguina que formen part d´aquest equip. Hi haurà música amb Roger Canals i Miratjazz, un pica-pica i cava per tothom. Esteu tots i totes convidats/es. Ens acompanyes per Sembrar junts i juntes el futur de Vallgorguina ?

Avui presentem a la Magda Bes i Esmel - SEGUIM!

Durant tots aquest dies, des de el dia 12 d´abril, i de cara a la Diada de Sant Jordi ús hem anat presentant els candidats i candidates que formaran part de la Llista d´Esquerra Republicana de Catalunya per Vallgorguina. Tot i que aquestes, seran les 11 persones visibles d´aquest gran equip  també ús hem de dir que darrerre d´elles  hi ha 23 persones més que estan treballant perque aquest projecte arribi a bon port. Moltes gràcies a tots ells i totes elles per estar-hi i consolidar un grup de gent que treballa per fer una Vallgorguina més oberta, dialogant,transparent, que escolti ,diferent i millor. Gràcies equip!!! SEGUIM!!! Aquí teniu la Llista complerta d´ERC Vallgorguina per a les Municipals 2019. La Magda Bes i Esmel nº 1 a la llista d´ERC Vallgorguina La Carme Linares que va en el nº 2 de la llista d´ERC Vallgorguina El Rubén Blanco que va en el nº 3 de la llista d´ERC Vallgorguina La Raquel Gutíerrez que va en el nº 4 de la llista d´ERC Vallgorguina El Ferran LLaveria que va en el nº 5 de la llista d´ERC Vallgorguina La Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

Avui presentem a la Carme Linarés nº 2 per a la llista d´ERC Vallgorguina. SEGUIM!!!

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 21, és el torn de presentar a la Carme Linares que va en el nº 2  de la llista d´ERC Vallgorguina Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a nou persones de la llista per les Municipals 2019. El Rubén Blanco que va en el nº 3 de la llista d´ERC Vallgorguina La Raquel Gutíerrez que va en el nº 4 de la llista d´ERC Vallgorguina El Ferran LLaveria que va en el nº 5 de la llista d´ERC Vallgorguina La Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

A ERC Vallgorguina presentem al candidat nº 3 de la llista per les municipals 2019. SEGUIM!

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 20, és el torn de presentar al Rubén Blanco que va en el nº 3  de la llista d´ERC Vallgorguina Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a vuit persones de la llista per les Municipals 2019. La Raquel Gutíerrez que va en el nº 4 de la llista d´ERC Vallgorguina El Ferran LLaveria que va en el nº 5 de la llista d´ERC Vallgorguina La Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

SEGUIM! presentant la llista per ERC Vallgorguina

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 19, és el torn de presentar a la Raquel Gutíerrez que va en el nº 4 de la llista d´ERC Vallgorguina Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a set persones de la llista per les Municipals 2019. El Ferran LLaveria que va en el nº 5 de la llista d´ERC Vallgorguina La Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.