Vallgorguina

Totes les notícies

Presentem al candidat nº 5 de la llista per ERC Vallgorguina

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 18, és el torn de presentar al Ferran LLaveria que va en el nº 5 de la llista d´ERC Vallgorguina Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a sis persones de la llista per les Municipals 2019. La Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

ERC Vallgorguina presenta a la candidata nº6. SEGUIM!

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 17, és el torn de presentar a la Anna Sànchez que va en el nº 6 de la llista d´ERC Vallgorguina. Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a quatre integrans de la llista per les Municipals 2019. La Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

Avui toca presentar a una nova candidata d´ERC . SEGUIM!!!

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. ​I avui, dia 16, és el torn de presentar a la Tina Montón que va en el nº 7 de la llista d´ERC Vallgorguina. Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a quatre integrans de la llista per les Municipals 2019. Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina.

Avui dilluns SEGUIM amb la presentació de la nostre llista per les municipals 2019

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a tres integrans de la llista per les Municipals 2019. La Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llistad´ERC Vallgorguina El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina. I avui, dia 15, és el torn de presentar al Romà Salvador que va en el nº 8 de la llista d´ERC Vallgorguina.

SEGUIM presentant integrants de la llista per les municipals 2019

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit. Esquerra Vallgorguina ja ha presentat a dos integrans de la llista per les Municipals 2019. El Dani Alcobas que va en el nº 11 de la llista d´ERC Vallgorguina. El Cristian Giró que va en el nº 10 de la llista d´ERC Vallgorguina. I avui, dia 14, es un plaer presentar a la Mayte Rodríguez que va en el nº 9 de la llista d´ERC Vallgorguina.  

ERC Vallgorguina presenta els seus candidats/es

A partir del 12 d’abril es podran conèixer els perfils de les persones que integren la llista del partit A poc més d’un mes per a les eleccions municipals, Esquerra Republicana de Vallgorguina ja ha engegat la màquina per a donar a conèixer el seu equip. Després de presentar Magda Bes i Esmel com a alcaldable el passat 10 de març, ara el grup prepara una nova acció, aquesta vegada a través de les xarxes socials i sota la campanya ‘Un lloc, un llibre’. Es tracta de petites càpsules de vídeo per a presentar les onze persones que configuren la llista d’ERC Vallgorguina. La presentació dels candidats es farà diàriament a través de les pàgines de Facebook, Instagram, YouTube,Twitter i el web del grup, i en ordre ascendent. Així, es començarà el divendres 12 d’abril amb el número 11 de la llista, Daniel Alcobas, i es completarà la ronda de presentacions el dilluns 22 d’abril amb la número 1, Magda Bes i Esmel. A cada càpsula, el protagonista es presentarà, parlarà sobre què significa per a ell Vallgorguina i què li aporta el municipi. Coincidint amb l’arribada de la Diada de Sant Jordi, també recomanarà un llibre que li hagi estat significatiu. Amb aquesta nova acció, els veïns i veïnes de Vallgorguina podran conèixer els onze integrants de la llista d’Esquerra per a les eleccions del proper 26 de maig.

Imatge d´alguns i algunes integrants del Grup d´ERC Vallgorguina

Magda Bes serà la candidata d’ERC Vallgorguina per a les municipals

Es presenta la candidatura en un acte amb el suport de Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, i Oriol Ramon, president d’ERC al Vallès Oriental Magda Bes és la persona que ha escollit Esquerra Republicana de Catalunya de Vallgorguina per a encapçalar la llista a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així es va anunciar el passat diumenge 10 de març davant d’una setantena de persones, que van deixar petita la Sala d’Exposicions del Casal del Poble. La presentació va comptar amb la presència d’Oriol Ramon, president d’ERC al Vallès Oriental, i Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a més de l’alcaldable Magda Bes i Pep Cruz, president d’ERC de Vallgorguina. Bes, molt emocionada en tot moment, va agrair la confiança dipositada i es va mostrar molt optimista i motivada de cara a la candidatura. “És un repte molt important. Treballarem per fer un poble millor, i ho farem amb respecte, transparència i consens, amb l’ajuda de tots i entre tots”, va apuntar. L’alcaldable va insistir en la importància de treballar conjuntament pel municipi: “tot s’ha de fer entre tots i cal escoltar tothom. Hi ha molts recursos que no s’aprofiten, i treballant entre tots, podem fer molt bona feina”. Per la seva banda, Oriol Ramon, president d’Esquerra del Vallès Oriental, va destacar la importància que encapçali la llista una dona com Magda Bes, amb una trajectòria consolidada treballant pel municipi i al servei de la lluita per la justícia social i la igualtat d’oportunitats. “La República té nom de dona, i Magda Bes farà que Vallgorguina sigui un poble republicà, transparent i amb un equip transversal”, va afirmar Ramon. El president d’ERC del Vallès Oriental, que fa anys que coneix Bes, va agrair-li la seva generositat i el seu compromís pel partit i pel municipi, valorant positivament la seva candidatura: “ERC atrau la bona gent.

Magda Bes i Esmel -Candidata a l´alcaldia de Vallgorguina per ERC

Presentació de Magda Bes com a candidata d’ERC Vallgorguina a l’alcaldia

El proper dia 10 de març Esquerra Republicana de Catalunya de Vallgorguina presentarà a Magda Bes i Esmel com a candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig de 2019. En aquest acte també hi assistirà en Josep Ginesta ,secretari general del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i Oriol Ramon ,President d´Esquerra Republicana de Catalunya del Vallès Oriental. La presentació es durà a terme a les 12:00h del matí, a la sala d’actes que hi ha dins el Casal del Poble al carrer Esglèsia, 11 de Vallgorguina. Al finalitzar l´acte hi haurà un vermut a la terrassa del mateix local. Hi esteu totes i tots convidats !!!