Vallgorguina

Notícia

Les candidatures d'ERC del Baix Montseny treballaran des dels ajuntaments pel reconeixement de la nova comarca.

Les candidatures d'ERC del Baix Montseny treballaran des dels ajuntaments pel reconeixement de la nova comarca
Les candidatures d'ERC del Baix Montseny treballaran des dels ajuntaments pel reconeixement de la nova comarca
Les candidatures d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) del Baix Montseny, representades per molts dels seus alcaldables i per membres de les diferents seccions locals, s’han reunit a Sant Celoni en una trobada de treball per tractar la qüestió del reconeixement de la comarca del Baix Montseny. En aquesta reunió també hi ha participat el secretari d’Organització d’ERC, Isaac Peraire.
 
Després del reconeixement de la nova comarca del Moianès i dels passos que està seguint en el mateix sentit el territori del Lluçanès, les candidatures d’ERC del Baix Montseny consideren que és urgent reprendre la iniciativa per aconseguir la nova comarca.
 
Les candidatures d’ERC consideren que la creació de la comarca del Baix Montseny suposaria un reconeixement a una realitat territorial, econòmica i social ja existent. I sota la capitalitat de Sant Celoni, la nova comarca tindria uns lideratges compartits, perquè els diferents municipis actualment ja lideren la prestació d’uns determinats serveis. En definitiva, ERC del Baix Montseny considera que la nova comarca repercutiria positivament en el benestar dels seus ciutadans i aquest és el principal motiu que l’empeny a tirar aquesta iniciativa endavant.
 
És per això que les candidatures d’ERC del Baix Montseny treballaran de forma decidida i coordinada per donar un impuls des dels nous ajuntaments constituïts per fer possible la constitució de la comarca del Baix Montseny.

A la reunió hi han participat representants d’Arbúcies, Breda, Campins, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.